tiistai 15. maaliskuuta 2011

Haaste # 16: TY

Kiitos kaikille edelliseen haasteeseen osallistuneille!

16. haaste
TY -alkuinen suomenkielinen sana.
* * * *
Haasteen säännöt löytyy tuolta sivupalkista!
Huom! Kuva pitää olla itse otettu! 
* * * * *
 

56 kommenttia:

 1. Tylliä en laittanut, enkä typpeä, enkä tyhjää tyynyä... vaan mitä laitoin? Katso siis!

  VastaaPoista
 2. Vuodatus.net/kojelauta ei lataudu
  nyt ollenkaan.
  Pappilan mummo laittoi tyrnin, mutta se ei tullut mihinkään näkyviin.
  Tulisikohan kohtapuoliin?

  VastaaPoista
 3. No täältä löytyy sitä tylliä...;)

  VastaaPoista
 4. Tätä ilman ei soisi kenenkään jäävän.

  VastaaPoista
 5. Meinas olla vaikea mutta Onni pelasti :)

  VastaaPoista
 6. kesää kohti ollaan kovasti menossa...

  VastaaPoista
 7. Täällä TYylikkäänä mukana. :)

  VastaaPoista
 8. TY - mukana.
  Jos tää tuli x2, niin poista toinen, please.

  VastaaPoista
 9. romurallivarikolla kovassa käytössä (: tosin ei tämä kappale mutta..

  VastaaPoista
 10. Pelkkää tyhjää täälläkin ..

  VastaaPoista
 11. Miksi alkukirjain haaste ei ota käyttöön Mr Linky systeemiä?On tietääkseni ilmainenkin !Tämä systeemi kommenttilootan kautta on kyllä typerää ja ihan Beestä!

  VastaaPoista
 12. -maiju- vastaa Masalle16. maaliskuuta 2011 klo 22.34

  Masalle vastausta:
  Ei muut ole valitelleet. Jos olisin hyvin kielitaitoinen, jo vain ottaisin käyttöön vaikka minkä linkityksen, kunhan ymmärtäisin kaikki säännöt ja rajoitukset sen suhteen. Aluksi olikin näppärä linkitys, joka muuttui maksulliseksi.
  Olen pahoillani, jos tämä nyt niin hankalalta tuntuu. Lähes samalla laillahan muutenkin blogeihin kommentoidaan....

  VastaaPoista
 13. Vastaus Maijulle:Niin kommentoidaan mutta se onkin ihan eri juttu! Miksiköhän tämä taitaa olla ainoita blogeja jossa haasteisiin vastataan näin?Linkyn etuhan on siinä että on helppo selata muita haasteeseen vastanneita, tässä systeemissä melko vaikeaa!Jos ei ole kielitaitoinen niin ehkä voi kysyä neuvoa kielitaitoiselta tai opetella kielen kuten allekirjoittaneelle on vastattu vastaavassa tilanteesa ja eipä tainnut se alun ilmainen Linkykään suomenkielinen olla.Toivoisin asiasta keskustelua muidenkin taholta ja ehkä joku kielitaitoinen voisi bloginpitäjää jelpata, ehkäpä Teetee teematiistaista neuvoisi,teematiistaista muuten löytyy se ilmainen mr linkykin:)

  VastaaPoista
 14. Kuule Masa! Jos ei kelpaa tai osaa, niin ei ole pakko osallistua! On muuten helppo selata näitä jos vaan osaa. Kannattaisi opetella. Aika naurettavaa käydä täällä rutisemassa ja pilaamassa usean osallistujan hyvää fiilistä. Blogien vetäjät tekevät näitä vapaaehtoisesti. Joka hommassa tuntuu olevan aina joku joka tulee ja pilaa jutun. Toivottavasti tämä jatkuu. Terveisin toistaiseksi vasta sivusta seurannut: Johanna

  VastaaPoista
 15. Blogin ylläpitäjänä nyt kuitenkin toivoisin, ettei täällä alkaisi mikään mielipide- tai valituskeskustelu asiasta.
  Kukin tekee asiat tyylillään ja täällä nyt on tämmöinen ”kivikautinen” tyyli ainakin toistaiseksi. Itse osallistun moniinkin erilaisiin haasteisiin, tällä samalla tyylillä ja myös erilaisilla Linky-tyyleillä, eikä se ole koskaan mulle ongelmia tuottanut - ei myöskään se muiden osallistujien selaaminen, siihenkin löytyy helpotusta kun vähän miettii :)

  Masalle vielä: olen pariltakin eri ihmiseltä kysellyt neuvoja yhdestä Linky-työkalusta, mutta kumpikaan ei ole ikinä mitään asiaan vastannut. En jaksa enempää ahdistella asialla ja piste.

  Toivottavasti muiden osallistumisinto ei laannu tämän kommentointityylin vuoksi. Tarkoitus on kuitenkin, että tämä olisi edelleen mukavaa! Ilahduttavan paljon onkin jo ihan vakio-osallistujia mukana, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 16. No voi sentään kuinka helposti sitä vedetään herneet nenään jos jotain parannuksia ehdottaa!Toki minun puolestani näinkin, kyllä se minulle passaa:)

  VastaaPoista
 17. Olen NIIN kiitollinen Maijulle koko haasteesta ja olen pahoillani Masan kommentista. Tämä tyyli sopii meille aktiiviosallistujille vallan mainiosti! Helppo osallistua ja järjenkäyttö sallittu muiden haastevastauksia katsellessa.

  terveisin multikielitaitoinen

  VastaaPoista
 18. Mukana, vaikka vähän myöhässä

  VastaaPoista
 19. Ei kai täällä myöhässä olla Amalia. Näkyy vain olevan niin, että melkein kaikissa haasteblogeissa ikäänkuin kilpaillaan, kuka ehtii ensin. :)

  VastaaPoista
 20. Mukana taas ja ..katso jos kinnostaa ;)

  VastaaPoista