tiistai 4. helmikuuta 2014

Haaste # 38: Helmikuun haaste

Kiitos edelliseen haasteeseen osallistuneille!Helmikuun haaste
SU

14 kommenttia:

 1. Tuli tuossa mieleeni kun tuohon haastevastaukseeni tuli hiukan tarinaakin, että kirjainhaastettahan voisi laajentaa niin että annetusta kirjainparista voisi keksiä vaikka pelkkää juttuakin jos ei kuvaa satu olemaan? Pieniä tarinoita, humoristisia tai asiapitoisia, runomuodossa tai muuten vain olisi kiva lukea. Runotkaan ei voi olla runotorstain yksinoikeus ja täällähän aihe olisi helpompi kun vaaditaan vain jossain sanassa annettu sanapari! Ehkäpä näillä eväillä saataisiin tämäkin haaste taas voimiinsa kun näyttää tosiaan pientä hiipumista olevan! Laittakaapa mielipiteitänne tänne kommenttilootaan, en nyt Maijuun ole yhteyttä ottanut mutta oletan kun hän tämän lukee antavan mielipiteensä tästä !

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Maiju, miksi blogissasi ei voi kommentoida tavalliset ihmiset? :) Sieltä valikosta puuttuu ne kaksi alinta, jotka täällä ovat. Ei minulla ole niitä journaleita, pressejä ja muita.

   Poista
  2. Otin pois anonyymi-kommentoinnin niin poistu samalla sit muutakin. Tulee niin paljon roskaa, että kyllästyin. Taidan kuitenkin laittaa takaisin, jos vaikka olis laantunut :)
   Kiva kun mainitsit, korjaan tilanteen.

   Poista
  3. Jääkö ne roskapostit bloggerin suodattimeen ? Minulla ainakin kaikki roskaposti jää sinne ja silloin tällöin käyn vain poistamassa :)

   Poista
  4. Suurin osa jää suodattimeen mutta osa pääsee läpi.
   Laitan seuraavaksi sen salasanavahvistuksen, niin sitten ei pitäis päästä.
   Salasanavahvistus näyttäis nykyään olevan vain numeroita, niin on sekin vähän helpompaa käyttää kun ne kauheat epäselvät kirjaimet.

   Poista
 3. Osallistuminen tulee "hieman myöhässä" mutta tässäpä se kuitenkin tulee !

  VastaaPoista
 4. Teknisesti myöhässä, mutta osallistunpa kuitenkin.

  VastaaPoista