sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Haaste # 39: Maaliskuun haaste

Kiitos edelliseen haasteeseen osallistuneille!


Maaliskuun haaste
KK

Ja niinkuin tuolla edellisen haasteen kommenteissa Tapsu on ehdottanut, 
voitte toki laittaa kuvan sijasta/lisäksi vaikka hauskan tarinan tai runon.


* * * * *
HUOM! 
Olen laittanut kommentointiin sanavahvistuksen, koska alkoi niitä roskaposteja päästä jo suodattimen läpi. Pahoittelut tästä! Mutta olen huomannut, että nykyään sanavahvistuksessa on vain numeroita, ei enää niitä hirvittävän vaikealukuisia kirjaimia.

Säännöt löytyy sivupalkista,
Sieltä löytyy myös hheidin tekemä nappi käytettäväksi.

HUOM!
Muistattehan linkittää osallistumisenne juuri siihen postaukseen, jossa kuva on. Muuten on myöhemmin tosi hankala löytää ko. postausta. Ohjeistusta alla ja sivupalkissa Kiitos!

Linkitysohjeet:

Kirjoita viestisi ”Jätä kommentti” -laatikkoon

Valitse henkilöllisyydeksi ”Nimi/URL-osoite” ja kirjoita Nimi- kenttään nimimerkkisi 
ja URL-osoite -kenttään kopioi sen postauksen osoite, jossa haastekuvasi sijaitsee (siis EI pelkkä blogisi osoite, koska silloin myöhemmin linkki ei menekään juuri ao. haasteen kuvapostaukseen).

Ja lopuksi paina ”Julkaise kommentti”
ja siellä se sitten pitäisi olla :)

18 kommenttia:

 1. Eihän täällä sitä sananvahvistusta olekaan? Numeromuodossa olevat on kyllä siedettäviä, niitä kirjainsotkuja vihaan kun en meinaa niistä läpi päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, eipäs ollutkaan. Oli jäänyt vissiin tallentamatta kun sitä kävin näpräämässä :) Ne kirjainsotkut onkin ihan kammottavia, ei aina kolmannellakaan yrittämällä pääse läpi. Toivottavasti täällä nyt sitten tulee vaan niitä numeroita.

   Poista
 2. Minäkin löysin jotain - vanhoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Edellinen viesti katkesi kahdesta kohti. Ensinnäkin: Tämä lämmittää. ja sitten uusi osoite
  http://amnellinlucia.blogspot.fi/2014/03/kirjaimet-turun-linnan-takka.html

  VastaaPoista
 4. Ehkä täytyy myöntää että ei oikein tämä kirjain haaste, haasta kuvaajia! Olettaisin että kommentteja siitä miten haaste saataisiin vetävämmäksi voi tänne jättää? Liekö tämä nyt näin liian helppo? Ei se liian vaikeakaan teema tunnu vetävän, viittaan tämän viikon valokuvatorstain teemaan"Armo"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä vielä korjata kommenttiaan :) Näyttää noita postauksia tulevan Valokuvatorstain vaikeaan haasteeseekin, eli liekö tämä haaste liian simppeli? On muuten jännä juttu kun kukaan ei tuo ajatuksiaan julki, meikä lienee sellainen höpsö että keskustelee täällä itsensä kanssa :D
   Hieman ihmettelen kauanko Maiju jaksaa tätä blogia ylläpitää kun osanottaja määrä pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä :)

   Poista
  2. Joopa, samaa ihmettelen itsekin.... kohta lopetankin varmaan tämän :) AIkansa kutakin. Katellaan mitä päätän :)
   Kiva, että Sinä edes tuot ajatuksiasi tänne, ei täällä juuri paljoo tapahdu enää.

   Poista
 5. En sanoisi, että liian helppo, kun yritän keksiä jotain muuta kuin muilla.;) Tämä haaste vain on liian harvoin. Ennen sen tiesi, että joka viikko voi osallistua, nyt tuppaa unohtumaan, kun vain kerran kuussa.

  VastaaPoista
 6. MITEN SÄ OOT JATKUVASTI VAAN TAUOLLA ?????

  VastaaPoista